THE 2-MINUTE RULE FOR طرز تهیه سوپ مریض

The 2-Minute Rule for طرز تهیه سوپ مریض

The 2-Minute Rule for طرز تهیه سوپ مریض

Blog Article

پخت آرام: در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید تا بخار خارج شود و حرارت را کم کنید. اجازه دهید مواد حدود ۲.۵ ساعت با هم بپزند و هر چند دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید.

لازم به ذکر است که تمام مایعات (سوپ، شیر، حتی بستنی و ژلاتین)، سبزیجات و میوه‌های آبدار مانند کاهو و هندوانه در این زمره قرار می‌گیرند.

قارچ‌ها را شسته و خرد کنید، سپس وقتی سوپ به جوش آمد، قارچ‌ها را اضافه کنید.

در صورت عدم دریافت پروتئین کافی، دوران بهبودی پس از بیماری طولانی‌تر شده و می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را نیز کاهش دهد. افراد مبتلا به سرطان اغلب پس از جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی بیشتر از حد معمول نیاز به پروتئین دارند.

سیب نه تنها یکی از رایج ترین میوه ها است، بلکه یکی از مغذی ترین ها نیز می باشد.

اگر در اثر عوارض مصرف دارو و شیمی درمانی دهان‌تان زخم شده است از خوردن غذاهای پرنمک، تند و غذاهایی که بافت زمخت و خشن دارند (مثلا مرغ سوخاری) پرهیز کنید.

سوپ را در ظرف مناسب ریخته و با جعفری ساطوری شده یا فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده تزیین کنید.

بهترین موادمغذی در طول دوره شیمی درمانی، شامل موارد زیر است:

سوپ را در طرز تهیه سوپ مریض ظرف مناسب سرو و با جعفری یا فلفل دلمه‌ای تزیین کنید.

میان وعده برای بیمار و پرسنل می‌تواند شامل چای و عسل، عدسی، ژله میوه‌ای (ترش نباشد)، شیر برنج، پوره سیب‌زمینی، تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگی، انواع میوه مانند سیب، پرتقال، لیمو شیرین، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و خرما، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و موز، پوره سیب، پوره خرما و عسل، پوره سیب و موز، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک، شله زرد (شیرین شده با عسل)، سمنو، فرنی و انواع سوپ، آب میوه‌های طبیعی (پرتقال یا هویج)، پودر‌های تجاری فرمول‌های کامل آماده و... باشد.

بله، می‌توانید از جایگزین‌های شیر مثل شیر سویا استفاده کنید.

آماده‌سازی عصاره قلم: قلم را بشویید و با پیاز چهار قاچ شده، زردچوبه و فلفل سیاه در قابلمه‌ای با آب قرار دهید.

غذاهای سردتر یا خنک‌تر به علت این‌که بوی کمتری دارند، معمولا باعث تهوع نمی‌شوند.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page